Styrelsen 2010

Här är en liten pressentation om oss i Mrs-U Styrelsen 2010:

Saga
ordförande
Hej! Jag heter Saga Jansson och är född år 1995. Jag går i Mälarhöjdens skola, år 8. Jag rider i dressyrspecialen på onsdagar och i hoppspecialen på fredagar. Instruktörerna är Eva, respektive Martin. Jag är med i Ponnycupen dressyr, då jag hittills har ridit Tekla och Cawat. Jag är i stallet på onsdagar och fredagar, och ibland även på söndagar.



Hanna
vice ordförande
Hej! Jag heter Hanna Svensson. Jag går sista året på Brännkyrka gymnasium. Jag rider på tisdagar klockan 8 men du kan se mig i stallet de flesta dagar eftersom min mamma jobbar i cafeterian. Jag är även med i Stockholscuppen i dressyr och där tävlar jag ofta Cartago på hemmaplan.

Amanda
sekreterare
Hej, jag heter Amanda Almebäck och går i 3:an på Kärrtorps gymnasium. Jag har tävlat en hel del i dressyr när jag red ponny och tävlade då med Picasso. Nu rider jag häst klockan 8 på onsdagar och torsdagar för Eva och Linda Kuusk och tävlar Leo. Jag är i stallet på onsdagar och torsdagar men även vissa söndagar.



Ellinor
vice sekreterare
Hejsan! Jag heter Ellinor Kempe och är född 1996, jag går i Kunskapsskolan i Fruängen i år 7. Jag rider i dressyrspecialen på onsdagar och hoppspecialen på fredagar. Jag tävlade Picasso förut, men har precis börjat tävla Vally. Jag rider även i ponnycupen i hoppning. Jag är i stallet på onsdagar och fredagar men även ibland på söndagar.



Clara
kassör
Hej! Jag heter Clara Lorenius Andren och jag rider i ungdomsgruppen för Kuusken på Tisdagar och i hoppspecialen för Martin på fredagar, då rider jag Coctail. Jag rider också i ponnycupen i hoppning. Jag går i 9 an i Kunskapsskolan i Fruängen och på fritiden gillar jag att vara med kompisar och plugga. På måndagar, tisdagar, och fredagar kan du se mig i stallet.



Anndao
Hej! Jag heter Anndao Pilat och går andra året på YBC som är en gymnasiumskola i Sickla. Jag rider i ungdomsgruppen för Tuva på måndagar. Sen har jag sedan HT-09 en egen häst som heter Lizzie och och står i ett annat stall. Jag jobbar i stallet på Lördag och Söndag förmiddagar. Jag försöker vara i stallet så mycket som möjligt men då tiden inte räcker till är jag iaf där Lördag, Söndag, Måndag.



Minna
Hej, jag heter Minna Söderman och jag är 14 år men fyller 15 år iår. Även jag går i Kunskapsskolan i Fruängen. På fritiden tränar jag en hel del, framförallt pingis. Jag rider i Ungdomsgruppen för Tuva på måndagar med Anndao, Alice och Klara. Jag rider även på lördagar i ungdomsgruppen. Även jag rider i ponnycupen i hoppning. Jag är i stallet på måndagar, lördagar och söndagar.




Klara
Hej! Jag heter Klara Nörby och är 14 år. Jag rider i ungdomsgruppen på måndagar för Tuva och hoppspecialen på fredagar för Linda Kuusk. Jag går i Aspuddensskola i år 7. Jag är med i ponnycupen i hoppning och brukar rida Lille-John eller Bosse då. Mig kan du se i stallet på måndagar och fredagar.


(Klara till höger)

Alice
Hejsan! Jag heter Alice Gustafsson och är 15 år och går i Västbergaskolan i år 8. Jag rider i ungdomsgrupperna på måndagar och tisdagar för Linda och Tuva. Jag rider i ponnycupslaget i dressyr och tävlar Bosse på hemmamatcherna. På fritiden läser jag Harry Potter och umgås med min bästavän Lisa. Jag är i stallet på måndagar och tisdagar.

(Alice till höder)

Ida
Hej allihopa! Jag heter Ida Hillborg och är född -94 och går i nian i Aspuddensskola. Jag rider på onsdagar i dressyrspecialen för Eva och på torsdagar för Eva. Jag är med i ponnycupslaget i dressyr och har ridit Oboy då. Mig kan du se i stallet på onsdagar och torsdagar.



Julia
Hej ! Jag heter Julia Lind är född 1997. Jag rider på måndagar klockan fyra och torsdagar. Jag skötte Batman men nu sköter jag bara Puzzel. Jag är i stallet på måndagar och torsdagar.

Mira
Hejsan! Jag heter Mira Larsén och är född 1998. Jag går åk 5 i Mälarhöjdens skola. Jag rider för Tuva Engman på tisdagar kl. 16
På fritiden tycker jag om att vara med mina kompisar, men jag försöker vara i stallet så mycket som möjligt ;)
Mig ser du i stallet måndagar, tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar :)

Hoppas du har fått en inblick i vlka som sitter i Styrelsen 2010!
/ Ungdomssektionen

Sportlovsaktiviteter

Nu är det snart sportlov och som vanligt kommer det vara sportlovsaktiviteter i stallet! För mer information se lapparna i stallet! Skötarkurs och Strömsholm står på schemat. Dessutom börjar "Vi i stallet" på söndagar! Jätteroligt att vi har ett lag med detta år också. 

Tisdag:
Strömsholm. Från Mrs-U kommer Minna, Clara och Hanna att följa med. Anna (fritidsledaren) kommer även att följa med.

Onsdag, Torsdag, Fredag: Skötarkurs. Anna kommer att hålla i den. Mrs-U kommer att hjälpa till med övningarna i stallet. Du måste vara 10 år för att kunna gå den.

Söndagar: Vi i stallet, de som är med vet om det och har anmält sig i stallet. Har du frågor om Vi i stallet? Prata med Anndao eller någon annan i Mrs-U!



Vi ses i stallet!

/ Ungdomssektionen


RSS 2.0