FAMILJEDAG

På Torsdag 2/6 är det ÄNTLIGEN dags för den årliga och roliga familjedagen! Klockan 11:00 går första start för maskeradhoppningen som sedan följs av b.la ponny/hästridning, hurry scurry och andra specialnummer. Självklart kommer det finnas både fika och lättare mat till försäljning.

VÄLKOMNA!
 

Tävling på platån

Som ni alla kanske vet så var det ponnytävlingar och hästtävlingar på platån i helgen. Det var dressyr och alla var jätteduktiga.

I lördags så var det ponnytävlingar och i klassen Lätt C:2 kom Isolde Andersson och Pippi på fjärde plats och i klassen Lätt C:1 så kom Ellinor Kempe och Picasso på andra plats, Grattis tjejer!
Totalt som lag kom vi på fjärde plats. I laget ingick Isolde Andersson på Pippi, Ellinor Kempe på Picasso, Saga Jansson på Felix och Julia Almebäck på Lille John. Bra Jobbat tjejer!



Julia och Lille John



Isolde och Pippi



Julia och Lille John



Ellinor och Picasso



Isolde och Pippi



Clara och Oboy



Clara och Oboy



Ellinor och Picasso



Saga och Felix



Saga och Felix



Ellinor och Picasso tar stolt emot andrapriset av Eva.


Sen i söndags var det hästtävlingar i dressyr. Även där var alla ryttare jätteduktiga och man fick se många fina ritter. Från Mälarhöjden kom i första klassen, Lätt B:1, Amandra Almebäck och Leonardo på fjärde plats och i andra klassen, Lätt B:0, kom Amanda Almebäck och Leonardo på andra plats, Tuva Engman och Camlough Bertie på tredje plats och Linda Kuusk och Roger Rabbit-Light på femte plats. Jättebra jobbat! Några som också var med var Frida Möller och Sif, Linda Lidebrandt och Uberina, Karin Wannerud och Martin, Theresia Frisk och Carthago, Lena Ländin och Gerry och Erica Norrbäck och Fanta. Jättebra jobbat allihopa!



Theresia och Carthago



Lena och Gerry



Amanda och Leonardo



Frida och Sif



Tuva och Bertie



Linda L och Uberina



Linda K och Roger



Erica och Fanta



Karin och Martini



Amanda och Leonardo tar emot andrapriset av Eva



Tuva och Bertie tar emot tredjepriset av Eva



Linda K tar emot sitt femtepris av Eva



MRS hejarklack!


En lyckad tävling med många bra placeringar, fina ritter och det syntes att dom hade kul!

Bra jobbat tjejer!!

Update:
Jag glömde skriva i förra inlägget att alla bilder är lånade från Mälarhöjdens hemsida. Det är också Elin Albinsson som har tagit alla fotona.


Styrelsen 2011

Hanna Svennson
Ordförande
Hej! Mitt namn är Hanna Svensson, jag är 20 år och sitter som ordförande i ungdomssektionen. Jag tog studenten 2010 och har sen dess jobbat uppe i cafeterian och har nu även börjat jobba som vikarie i stallet. På tisdagar rider jag kl 8 för Annica och då rider jag för det mesta Whiskey och Carthago som är mina favorithästar. Jag är med i stockholmscupslaget i dressyr där jag oftast rider Carthago. Jag är i stallet nästan varje dag men sällan på söndagar.


Minna Söderman
Vice ordförande
Hej! Jag heter Minna och är född 1995. Jag går i nian i Kunskapsskolan och ska välja gymnasium nu till hösten. Jag rider på måndagar och tisdagar klockan 6 i ungdomsgrupperna. Mina favorithästar är Salvador och Bosse. Förut skötte jag Salle som jag oftast rider. Jag är i stallet på måndagar, tisdagar och även ibland på söndagar. När jag inte är i stallet hjälper jag Clara med hennes myror och har även en ettårig utbildning i myrskötsel :)



Ellinor Kempe
Sekreterare
Halloj! Mitt namn är Ellinor Kempe och jag går i åttan på Kunskapsskolan i Fruängen. Jag rider i dressyrspecialen på onsdagar och i hoppspecialen på fredagar. För det mesta rider jag Vally, men har även tävlat Oboy under 2010. Jag är i stallet både onsdagar och fredagar men även vissa tisdagar.

Bildpresentation

Clara Lorenius

Kassör
Hej, jag heter Clara Lorenius Andrén och går första året på gymnasieskolan Norra real. Jag rider i dressyrspecialen på O´boy på onsdagar för Eva och i hoppspecialen på fredagar för Martin, där jag för nuvarande har Coctail. Förutom de dagar jag rider, så är jag även i stallet ibland på tisdagar och helger, bara för att mysa med hästarna och mina underbara vänner! När jag inte rider gillar jag att dressa min myrsamling som jag tävlade SM med förra året och fick en fin andraplacering, där Minna var en utomordentlig myrskötare!



Saga Jansson
Vice sekreterare
Hejsan! Jag heter Saga, jag är född 1995. Jag rider på onsdagar kl 18 i dressyrgruppen för Eva och på fedagar kl 17.30 i hoppgruppen för Martin. Jag har tävlat Billy förut men rider numera Gustav som jag även tävlar med i hoppning.



Julia Lind
Bloggansvarig
Hej, jag heter Julia och jag är 13 år. Jag går i 7-an på Åsö grundskola . Jag rider på söndagar men ni kan hitta mig i stallet på torsdagar och även vissa måndagar. Mina favorithästar är Coctail och Carthago som jag också sköter.



Mira Larsen
PR-ansvarig
Hej, jag heter Mira och är 12 år. Jag rider på Onsdagar kl 17 för Eva och på Lördagar kl 14:45 för Inger. Jag tycker om att rida Mistral och Chantell och jag sköter också Liberty. När jag inte är i stallet brukar jag vara med mina kompisar och min kampkanin Rabbit. Mig hittar du i stallet på onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar.



Klara Nörby
Fotoansvarig
Hej hej, jag heter Klara och är 15 år gammal och går i åttan på Aspuddensskola. Jag rider på tisdagar för Linda K och på fredagar i hoppgruppen för Linda K. Jag är med i ponnycupslaget i hoppning där jag rider Lille John som jag även hoppar på fredagarna. Mig ser du i stallet de dagarna jag rider och vissa helger.



Hanna Brandt
Hej! Jag heter Hanna Brandt och är 15 år. Jag rider på söndagar och sköter finaste Bertie på torsdagar. Men jag brukar dyka upp då och då under veckan när jag har vägarna förbi. Min ridlärare som jag rider för är Tuva och just nu är jag väldigt intresserad av dressyr! Jag gillar att träffa nya människor och skratta! Jag älskar att vara glad!



Agnes Persson
Hej, jag heter Agnes och jag är född 1996. Jag rider en gång i veckan nämligen tisdagar kl. 18.00 men jag sköter även så ofta jag bara kan. Jag sköter ponnyn Beauty. Du hittar mig i stallet främst på tisdagar men annars de flesta dagar.



Pauline Emilsson
Hej jag heter Pauline och jag är 15 år och jag går i åttan på Segeltorpsskolan.
Jag rider på söndagar klockan 13.00 och har ridit på mrs i 5 år. Jag är även med i ponnycupslaget i hoppning och jag rider för det mesta oboy. Min favoritponny är Vally och min favorit häst är Åke och ni hittar mig i stallet måndagar, torsdagar, lördagar,söndagar och ibland fredagar.



Maja Billman
Hallåj! Jag heter Maja, är 16 år och går första året på Stockholms Estetiska Gymnasium där jag läser musik med inriktning sång. Musik är mitt största intresse och tidsfördriv, annars umgås jag massor med mina underbara vänner och pluggar (för det måste man ju göra;)). Jag rider på tisdagar klockan 18.00 och har ridit i snart 6 år. Jag jobbar även i stallet på lördagkvällar och har suttit med i mrs-u tidigare.

Bildpresentation





RSS 2.0