Rond 1

Jag kom precis på en grej man kunde göra här på bloggen, mämligen vs-tävlingar! Ni vet säkert hur den går till. Jag väljer två hästar som får tävla mot varandra och ni röstar på den ni tycker mest om, t ex Mistral vs Liberty. Förstår ni? Den som vinner den här omgången går vidare till senare i sommar och får då möta en annan ponny eller häst som har vunnit sin rond! Sedan röstar man igen osv. Förstår ni? Bra, för här kommer de två första hästarna!



Börja rösta! Vem ska vinna första ronden?

2/6 Avslutas tävlingen! Så rösta på!

Puzzel & Stina

Den senaste tiden har det fursvunnit (åkte iväg) två fina hästar från ridskolan. Det går väldigt mycket rykten i stallet och för att ta död på dem kommer här vad som har hänt.

Puzzel har som alla vet varit halt under en längre tid och har inte gått några lektioner.Nu har hon åkt på tidigt sommarbete i Gnesta där hon ska vara under sommaren och vila upp sig. Vi hoppas att våran underbara Puzzel kommer tillbaka så snart som möjligt till ridskolan!



Stina var med på en hopplektion i torsdags. De hoppade på framridningsbanan på platån. Allt gick jättebra tills hon hoppade stort och fick lite panik och kastade av sin ryttare och sprang ner till stallet. På vägen fastnade hon antagligen i tyglarna eller gick omkull, någonting hände som gjorde att hon skadade benet. Anndao tog emot henne nere i stallet och då hade hon ett stor sår på bakbenet.  Nu är hon på sjukhuset och har röntkat benet och dethar visat sig att hon har en pricka i bakknät och kotan. Vi får hoppas att hon blir helt frisk och återställd och är tillbaka på ridskolan snart!




/ MRS-U

Bilder från hopptävlingarna

Här kommer några bilder från helgens tävlingar på platån! Det var fantastiskt roligt och jag hoppas att tävlande, publik och funktionärer hade roligt! Vi ses på tävlingarna i september :)

/ MRS-U



Det var fantastiskt fint väder på söndagen!

¨

Fredrika och Waterloo på banan i 0.95 klassen



Funktionärerna jobbar från morgon till kväll



Nikolia och Salvador i 0.95 klassen



Fredrika och Berite i 0.95 klassen



Linda och Carthago i 1 m klassen



Fotonördarna har möte :P



Issi och Uberina i omhoppningen!



Förut stog det en häst på MRS som heter Hera. Hon var på tävlingen!



Publikstödet var fantastiskt! Det var helt otroligt många där och peppade på hemmaekipagen!

Ny bloggdesign!

Nu har vi en ny bloggdesign! Jag tycker den blev jättefin. Hoppas ni också tycker det!

Tack www.tollartok.blogg.se

/ Mrs-U :)

Hopptävlingar

Hej allihopa!

I helgen är det hopptävlingar för ponny och häst på platån! På lördagen kommer ni kunna se många av våra ridskoleponnyer tävla. Från Mrs-U kommer Ellinor och Clara att rida. Det kommer att säljas fika!

Varmt välkomna/ Mrs-U



Isolde Andersson och Coctail från majtävlingarna 2009
Foto: Elin Albinson

Familjedag 13/5

Ja, nu var det dags för den traditionella familjedagen, den 13 maj!
Alla är välkommna! Vi har ett fullspäckat program att bjuda er på, se bara.


Maskeradhoppning (20-60 cm)
Samling i stallet kl 10,00. Grupp 1 rider fram 11.00, och första start beräknas vara 11.30. Det är tre startgrupper. Pris för bästa utklädnad kommer att delas ut.

Hurry Scurry
Tre lag kommer att möta varandra i den traditionella Hurry Scurryn. Vem vinner, och vem försvinner?

Hemlig "show"
En hemlig show kommer att visas. Med vem? Var? Hur? Varför? Allt detta och lite till får ni veta på Kristi Himmelfärd...

Ponny/Hästridning
Det kommer att finnas turridning hela dagen, båda för vuxna och för barn. På eftermiddagen, efter den hemliga showen, kommer föräldrar och syskon få chansen att rida i ridhuset, ca 10 minuter. Chansen att få trava och skritta får man inte alltid, så varför inte passa på? Priset är 20-30 kr, beroende på om du är barn eller vuxen.

Lotteri
Vi kommer att sälja lotter hela dagen, och vinnaren dras innan turridningen i ridhuset inleds. Priserna är hemliga, och kan jämföras med dem som delades ut förra året (ryktlåda, privatlektion)..

Övrigt
Vi kommer att sälja hamburgare och korv, dricka, kaffe, te, bakverk mm. Även försäljning av klubbens egna piké-, college-, och fleecetröjor kommer att finnas. OBS! Det är inte de tröjor som Sjöhagen säljer, utan speciella som snart kommer att försvinna.
¤ PIKÉ - 35 KR (Förut 175)
¤ COLLEGE - 50 KR (Förut 250)
¤ FLEECE - 75 KR (Förut 350)


Varmt välkomna!
/MRS-U


RSS 2.0