Månadens stallis Juli

Jag vill nominera Carthago till månadens stallis!
Alla tycker att han är jätte elak och vill inte gör i ordning honom själva. Men det är faktiskt inte sant. Carthago är inte ängel-hästen, han testar en, men om man säger till på skarpen vem som bestämmer så är han så gullig! Det enda som behövs är att man inte ska vara rädd för honom, han är faktiskt inte elak. Han älskar att stå och bli pysslad med, och vill gärna ha ens uppmärksamhet hela tiden!
I ridningen är han ju det gulligaste. Gör vad man säger och lullar på för dom som inte kommit så högt i ridningen, men kan samtidigt visa sig vara en riktig dressyr-prins och man ser honom ofta bli placerad på klubbtävlingarna.
Han borde få nomineringen eftersom han fått stämpeln att vara "odjuret", fast han i själva verket bara behöver en som vet vad den håller på med, inte är rädd för hans trix och som kan ge honom kärlek! Jag tror Carthago behöver lite mer pussar och kramar än vad han får. Så Carthago är enligt mig klart värd en nominering!

Tack Elin Svensson för den fina nomineringen!


// MRS-U


Vinst i Allsvenskan 2010!

Grattis till Isolde och Pippi, Harriet och Picasso, Sally och L-J och Ida och Oboy som vann Allsvenskan divison 3!
Här kommer lite bilder från tävlingsdagen!

/MRS-U

































ROND 4


Sommarbilder.

Glad sommar till er alla!! :D


Diego ute i hagen

 



Lukas i paddocken



Tuva och Stina på framridningsbanan inför en dressyrtävling


Vi ses i stallet!
/MRS-U


En fråga till er alla


Barn är så söta


Grattis



Vinnaren i rond 3 är Chiquita! Det var en mycket jämn omrösting, ändast 2 röster skiljde dem åt!

/ MRS-U


Nu är det



Ska ni göra något roligt? Ridläger, bada, sola?
Hoppas ni får en kanon sommar så ses vi i höst :D

/ MRS-U


Skötaravslutning Pics

Idag var det skötaravslutning! Det var jätteroligt att så många kunde komma :) Vi spelade brännboll och fikade. Terminens flitigaste skötare blev Vendela! Grattis :)

/ MRS-U














´






It's all about horses (and some dogs)






























Här är lite bilder som jag tog idag :) Hoppas ni tycker om dom! De som rider i 11.00 gruppen på lördagar kan mejla mig om de vill ha bilder (och till viss mån filmer) från ridningen idag! Vi intresse mejla [email protected] eller skriv till mig på facebook (Minna Söderman).


Rond 3


Skötaravslutning :D

På lördag är det dag för skötaravslutning i stallet! Efter en lång termin är det dags att samlas och ha roligt tillsammans och inte bara med hästarna. Det kommer bli jätteroligt och vi hoppas att så många som möjligt kan komma!

Fika i gräset- ta med något gott!

Pris till terminens flitigaste skötare delas ut!

Lekar och bränboll!




Varmt välkomna!

/ MRS-U och Fritidsledaren


Vinnaren i Rond 2



Vinnaren blev Picasso! Det var inte många röster som skiljde Chantell och Picasso åt!
Har du några ideer på vilka hästar eller ponnyer vi ska ta nästa gång?

/ MRS-U

Månadens stallis Juni

Nu är månadens stallis bestämd! Vi har fått jättemånga fina nomineringar. Denna nominering valde jag för att den beskriver månadens stallis väldigt bra! Här är nomineringen.


Jag vill nominera Jakuie som Månadens stallis för att han är världens underbaraste charmtroll! Många tycker att han är opersonlig och lite tråkig, men han är jääättemysig! När man går in till honom i spiltan så hälsar han alltid glatt och kollar om man har något sött! Han tycker att det är supermysigt att bli ryktad, länge, efter att man har ridit honom och då står han bara och njuter! Och han blir alltid så glad och taggad när man ska köra race! När man hoppar honom så är han jättemysig (när han får lite fart) och han har alltid öronen frammåt i sprången!
:3 Jag tycker att han ska bli månadens stallis för att han inte alls är opersonlig! Han är jättemysig, och man kan aldrig vara sur på honom! =)



Tack för den fina nomineringen!
Valde vi inte just din nominering? Deppa inte, nästa månad kmmer en ny chans!

/ MRS-U

Snart avslöjas månadens stallis och vinnaren i rond 2 !

Som sagt, imorgon avslöjas vinnaren i Rond 2 så passa på att rösta för att din favorit ska vinna!

På fredag kommer månadens stallis även att pressenterats på bloggen!

//MRS-U


Rond 2



Förra ronden vann Mistral! Nu är det dags för rond 2 mellan Picasso och Chantell! Rösta på en ponny du gillar mest :))

/ MRS-U

Bertie

Lite då och då kommer jag lägga upp bilder på olika ponnyer och hästar. Har du önskelmål om vilken häst jag ska fota och lägga upp bilder på? Mejla [email protected]!







/ MRS-U


Vinnaren är





Grattis till lilla Mistral! Han vann en överlägsen seger. Tack till alla som röstade! Nästa omröstning kommer upp på bloggen imorgon! Då får ni se de två ponnyerna som tävlar om att bli populärast.

/ MRS-U


Månadens stallis!

Hejsna allihopa!

Förut hade vi en sak som hette "månadens stallis". Då fick ni skriva en lapp med en motivering på vem du tyckte förtjänade att bli månadens stallis och lägga i mrs-u brevlådan. Varje månad valde vi ut den bästa motiveringen och hängde upp i stallet! För ett litet tag sedan slutade vi med månadens stallis men eftersom det var en mycket uppskattad ska så därför bestämde vi oss för att börja med det igen, fast nu här på bloggen. Det kommer at fungera på precis samma sätt som förut

Hur gör jag för att nominera?

1. Skriv en nominering varför en person/hund/häst är bra och ska bli månadens stallis.

2. Skicka ett mejl till [email protected] med din nominering.





Börja skicka nomineringar redn idag :) // MRS-U


RSS 2.0