Us kurs

Hej hej!

Hoppas alla mår bra i de underbara vädret! I helgen kommer ungdomssektionen åka på en Us kurs på Botkyrka RS! Kursen är för att stärka oss som ungdomssektion, hoppas vi lär oss mkt nytt som vi och ni kan ha glädje av under framtiden av tiden med oss! Berättar mer efter Kursen, Vill även passa på att betätta att jag ( Anndao) Nu har gått klart ungdomsledar kursen nu under våren och Clara, Alce, Vilda och Maja har även hunnit gå FULKen som är förbredande ungdomsledarkurs. Allt för att stärka oss och komma närmare dom målen vi strävar efter. Kurserna har gett oss mycket nya ideer som vi hoppas att vi kommer ha andvändning för att  just ni medlemmar ska ha det roligare och bättre med oss i ungdomssektionen. Ha en underbar helg så uppdaterar jag efter kursen och ungdomssektions mötet som äger rum nu på måndag!


Vi i stallet

Idag var finalen för teoritävlingen Vi i stallet som är en tävling för barn mellan 1o-13 år. Laget bestod av Kajsa, Pauline, Nathalie och Mickaela och dom kämpade sig in på en 1o:onde plats. Hejarklacken bestod av Hanna, Maja, Clara och Klara från Ungdomssektionen som van hejarklackstävlingen, Grattis för de säger vi bara Clara var lag ledare för laget som vikarie för mig som är på sista delen av ungdomsledarkursen! Vinnandelag var även iår Botkyrka ryttarsällskap. Men vårat lag var egentligen grymast, Vi hade bara inte turen på vår sida. Super bra jobbat idag tjejer! Nästa år knäcker vi BRS säger jag bara!

Hoppas alla har en skön helg i de härliga vädret.!

( Bilder från tävlingen och påskäggsjakten kommer inom kort! )

Ett härligt påsklov med MRS-U :)



Underbart att så många ville vara med på våra påsklovsaktivteter, Vi i ungdomssektionen tyckete iallafall att det vart jätte roligt, Hoppas ni också tyckte det.

På bilderna :
Bild 1, Caroline, Anna och Lo
Bild 2, Lilla Anna konsentrarar sig för att inte spilla vatten
Bild 3, Elsa är mjölig efter finalen
Bild 4, Godis regn för alla efter finalen
Bild 5, Emmi, Amanda och Nathalie van Fångarna i stallet -09
Bild 6, Mickan, Anna, Lilla Anna Amanda och Moa var glada efter dagen

RSS 2.0