Luciaträningar

Här kommer datumen till luciaträningarna!

Tisdag 30/11 kl 16.30
Torsdag 2/12 kl 17.00
Fredag 3/12 kl 16.00
Måndag 6/12 kl 17.00
Tisdag 7/12 kl 16.30
Onsdag 8/12 17.30
Torsdag 9/12 kl 16.30

Själva showen är ju lördagen 11/12 kl 18.00 och alla ni som ska vara med ska vara på plats i stallet klockan 17.00! Vi samlas uppe i cafeterian och du tar själv med dig dina egna luciakläder. Ta även med dig varma ytterkläder då det lär vara kallt och vi kommer även att sjunga upp utomhus.


Skötarmöte




Uppdatering!

Nu var det väldigt länge sen bloggen blev uppdaterad vilket inte alls är bra. Vi ska försöka börja uppdatera bloggen mera nu, men vi får nog börja med en liten sammanfattning av hur hösten varit hittills! 

I september var det bl.a Mälarhöjdens lokala hemmatävlingar. Vi hade flera duktiga hemmaekipage och ponnyryttarna samlade ihop totalt 9 rosetter! Vandringspokalen gick även i år till Vilda på Jaukie efter en andra placering i LD och en vinst i LC :)
De färre hästryttarna samlade ihop 3 rosetter och deras vandringspokal gick i år till Frida Möller på Sif med två placeringar i 90 cm och 1 m klassen!

        
Foto: John Jacobson och Elin Albinsson

Nu på höstlovet hade mrsu såklart den årliga spökkvällen! Vi var precis som förra året vid den lilla scoutstugan och hann med en hel del lekar i stugan innan vi gick spökrundan. Till skillnad från förra året så hade vi ingen övernattning i år, vilket många tyckte var tråkigt. Vissa tyckte också att det var för lite spöken på rundan, så tills nästa år så ska vi se vad vi kan göra åt detta :) Överlag så verkade alla haft en rolig kväll och det hade vi med! Om du har bilder får du jättegärna skicka in dem till [email protected] då vi saknar bilder. Annars under höstlovet så höll vi i en rykttävling som en avslutning till skötarkursen som Anna höll.

Som de flesta märkt har det även kommit 3 nya hästar till stallet, ponnyn Da Vinci och hästarna Surprice och No Name. Da Vinci är Mona-Lisas föl och Surprice är som kanske några av er minns Kenkis överraskningsföl. Alla 3 är ännu för unga för att gå lektion men blir gärna klappade på i stallet :) Hästarna som kom förra hösten har börjat gå flera lektioner och Vally och Bertie har även debuterat lokalt! Alla hästarna går lektioner men vissa lite flera än andra. På bilderna ser vi Ellinor och Vally från majtävlingarna, Lollo och Bertie från nu i september och även en bild på Da Vinci i stallet.

     
Foto: Elin Albinsson och Antonia West

Tror det här får sammanfatta lite vad som hänt nu under hösten och under veckan kommer det komma upp fler inlägg med information om bl.a julpyntningen, skötarmötet och såklart om LUCIASHOWEN :)
Om ni har frågor eller vill skicka in bilder så är det bara att maila [email protected]! Annars får ni jättegärna lämna kommentarer, då blir vi glaada :)!


RSS 2.0