Styrelsen 2014

 

Agnes Heinonen Persson
Ordförande
 
Hejsan!
Som det står ovanför heter jag Agnes och är ordförande. Jag föddes år 1996. Rider gör jag på tisdagar kl 18:00, för Linda Kuusk, samt fredagar kl 16:30 även då för Linda K. Jag har under terminen tävlat Rio, vilket har varit jätteroligt. Hoppas vi ses i stallet och gör vi inte det så var inte rädda för att säga hej!
 
 
 
Ebba Ljunggren
Vice ordförande
 
 
Hej Hej!
Ebba heter jag och är vice ordförande i Mrs-u. Jag är 13 år och ska börja 7:an i höst. Jag rider på onsdagar kl 17:00 för Eva. Min favorithäst är Billy och jag tycker mer om dressyr än hoppning. På lördagar har jag praktikplats i stallet tillsammans med Felicia, då hjälper vi framförallt till på knatte och M1 lektionerna, men gör även stallsysslor. När jag inte är i stallet gillar jag att spela piano och vara med min valp Ludde. En vanlig vecka finner ni mig i stallet på onsdagar och lördagar!
 
Diana Hållén
Sekreterare
 
 
 Hej!
Jag heter Diana och är 14 år. Jag rider på tisdagar kl 18:00 för Fredrika och torsdagar kl 17:00 den också för Fredrika. Jag är i stallet nästan varje dag och mina favorit hästar är Columbo och Poppe.
 
Nelly Haeffler
Vice sekreterare
 
Hallo!
Jag heter Nelly och är vice sekreterare i Mrs-u. Jag är 00:a och och går i mälarhöjdensskola som några andra i Mrs-u. jag har ridit i nästan 8 år och rider just nu på tisdagar kl 18:00 och torsdagar kl 18:00, båda för Fredrika. Jag är i stallet på torsdagar, tisdagar och nästan alltid lördagar. Några favoriter i stallet är Mona-Lisa, Billy, Concerto, Flash och Denver.
 
 
 
Felicia Björkman
Kassör
 
Hejhej!
Jag heter Felicia och sitter som kassör i Mrs-u. 13 år är jag och ska börja 7:an till hösten. Jag rider på torsdagar kl 18 för Fredrika och min favoritponny är O'boy som jag skötte i mer än två år. Jag och Ebba L har även praktikplats i stallet på lördagar då vi för det mesta hjälper till under lektionerna. På fritiden brukar jag annars läsa och lyssna på musik eller vara med kompisar. Under en vanlig vecka hittar du mig i stallet på torsdagar och lördagar.
 
 
 
Ruth Kammeby
Blogg ansvarig

Hejsan!
Som ni ser här ovanför så heter jag Ruth och är Bloggansvarig. Jag rider på tisdagar kl 18:00 för Fredrika och på fredagar kl 16:30 för Linda K. Min favorit häst är just nu Vally som jag under terminen också har fått tävla, vilket har varit superkul! Under en vanlig vecka hittar ni mig i stallet på tisdagar, fredagar och oftast lördagar.
 
 
Sandra Palmelin
Facebook ansvarig
 
Hej!
Jag heter Sandra och jag är född år 2000. Jag rider på tisdagar kl 18:00 för Fredrika och hoppar i hoppgruppen på fredagar kl 18:00 för Fredrika. Jag har tävlat i hoppning på platån på bland annat Cawat, O'boy och Rio. Mig ser ni i stallet på tisdagar, fredagar, lördagar och söndagar. Mina favorithästar är Poppe, Wendy och Rio.
 
 
 
 
 
 
 
Ebba Spännargård
PR-ansvarig
 
Hej!
Jag heter Ebba Spännargård och är 14 år. jag har ridit på MRS sedan jag var 7 år. Just nu rider jag på tisdagar kl 18:00 för Fredrika men brukar vara i stallet ändå t.ex. när vi har Mrs-u möten. Jag har inte direkt någon favorithäst utan tycker om de flesta. Jag gick med i Mrs-u för lite mer än ett år sedan och är PR-ansvarig.
 
Alma Olsson
Instagram ansvarig
 
Hej!
Jag heter Alma och är 13 år, jag går i Mälarhöjdensskola. Jag rider på onsdagar kl 17:00 för Eva och på fredagar i hoppgruppen kl 16:30 för Linda Kuusk. Under våren har jag varit och tävlat i div 3 i hoppning. Då har jag tävlat O'boy och det har varit väldigt kul och lärorikt. Ni kan hitta mig i stallet på onsdagar, fredagar och oftast någon av helgdagarna.
 

Klara Fermelin
Ridskolekontakt
 
 Hej!
Jag heter Klara och är född vintern 1999. Jag har ridit på Mälarhöjdens ridskola i ca sju år. Jag rider på tisdagar kl 18:00 för Fredrika och på Fredagar kl 18:00 för Fredrika som är en hoppgrupp, men ni hittar mig i stallet andra veckodagar också. Jag har inte någon absolut favorit häst, men just nu hoppar jag Gento på fredagar och honom gillar jag väldigt mycket!! Hoppas vi ses i stallet!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0