familjedagen:)

Nu i torsdags hade vi vår årliga familjedag. I år hade vi med  maskeradhoppningen, en käpphästkadrilj med temat dumma mig, en agility, och en ponnykadrilj med temat lejonkungen och så klart Mrs-us specialite hurry scurry.  
Bästa utklädnad i maskeradhoppningen gick i år till Siri Millde på Bosse och de var utkläda till gettingar. På andra plats Annelie Hulten på Vally som var en rosa helikopter och tredje plats kom Siri Turkka på Oliver som var bumbibjörnar. Det var också med hundar i år! De hundarna som var med var Linda Kuusks hund Indra, Annas hund Wilma, Ninas Sussi, Nathalies hund Leo och årets stallhund Johnny :) Vi hade med en fin ponnykadrilj med fint utkläda ryttare och snälla hästar, och mrsu dansade en dans till låten hakuna matata.
Det var en hård match i hurry scurryn i år men det slutade 2-5 till Mrs-u, dock hade vi med en liten busig felix som bockade av en tjej i utmanarlaget. Men de kämpade VÄL. Och ett stort tack till stora styrelsen som fixade loppis och hjälpte till under hela dagen. Tack till alla som kom och tittade.
 

RSS 2.0